Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Vind en USD 5400 APT poker pakke hos William Hill Poker

Frem til og med 19. marts 2011 kan du spille dig til en fantastisk APT pakke fra William Hill Poker til en værdi af $5.400 der inkluderer rejse, ophold og indskud til APT hovedturneringen.

Få en oplevelse for livet og vær med

Kunne du tænke dig at komme til Filippinerne fra d.30 marts til d.3. april 2011, og få en oplevelse for livet ved at deltage i APT 2011. Så har du nu muligheden for at vinde rejse, indskud og ophold til denne herlige event for blot $0,33. William Hill Poker har nemlig sørget for at du via deres mange ugentlige satellitter og online finaler. kan vinde en stor eksklusiv pakke til APT 2011 til en værdi af $5.400.

Satellitterne og de ugentlige finaler er allerede godt i gang, men de kører helt frem til og med d. 19. marts hvor den sidste pakke bliver givet væk til den dygtige vinder. Der vil hver uge være daglige satellitter der giver adgang til de ugentlige super satellitter, hvor der vil være 1 pakke garanteret i præmiepuljen. Hvis du ønsker at købe dig direkte ind i den ugentlige super satellit, der spilles hver lørdag kl. 20.00 dansk tid, skal du blot betale et indskud på $215.

Pakken til Asian Poker Tour du kan vinde, indeholder følgende:

Indskud til APT hovedturneringen – $2.500

Fem overnatninger på det 5 stjernede hotel Manila Marriot Hotel fra d.30 marts. – d. 4. april. – $675

Rejse udgifter og lommepenge – $1.945

Registreringsafgifter – $200

Bliv kunde hos William Hill Poker

Hvis du ikke allerede er kunde hos William Hill Poker kan du opnå en helt unik William Hill Poker bonus på 100 % op til €450 ved din første indbetaling, plus 4 helt unikke online poker freerolls med $1.000 i hver præmiepulje. Det gode ved denne bonus er at du ikke behøver at bekymre dig om en unik William Hill bonuskode, da det hele foregår automatisk når du opretter dig herunder.

Lav William Hill konto