Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Vind billetter til Champions League-finalen 2016 i Milano

san_siro_poker

Kunne du tænke dig at vinde billetter til Champions League-finalen anno 2016 i Milano, Italien, er det nu du skal være opmærksom. NordicBet Poker giver dig nemlig chancen d. 5. maj i en særlig Champions League-turnering, hvor vinderen stikker af med en €6000 pakke til Champions League-finalen 2016.

For at få plads i finale-turneringen den 5. maj, skal du først vinde adgang til finalen. Dette gøres via 1/8-finalerne, 1/4-finalerne eller semifinalerne, hvor der i alle turneringerne er direkte finalepladser på spil.

For at få plads i f.eks. 1/8-finale-turneringerne skal du gennemføre nogle missioner, mens du spiller poker hos NordicBet. En billet til 1/8-finalen kan f.eks. sikres ved at spille fem Sit & Go’s, få tildelt JJ i Hold’em og samtidig betale blinds (eller bette før floppet) 50 gange i Hold’em.

Der er en række forskellige missioner, som giver adgang til de forskellige turneringer, hvoraf de bedste fem fra hver turnering går videre til den store finale.

Du kan kvalificere dig til finaleturneringen flere gange, og jo flere gange du kvaller, desto større startstack har du i finaleturneringen. Kvalificerer du dig f.eks. tre gange, vil du starte turneringen med 3 x 3000 chips, hvor spillere som kun har kvalificeret sig én gang, starter med 3000 chips.

Du kan starte med at gennemføre missioner fra d. 9. februar, hvor 1/8-finalerne går i gang, og herefter er det bare med at følge med og gennemføre de overskuelige missioner løbende, så du er klar til at spille med hver gang.

Vind Champions League billetter hos NordicBet >>

 

Vind €6000 pakke til Champions League-finalen

Finaleturneringen – hvor du altså kan vinde en €6000 Champions League finalepakke – spilles d. 5. maj kl. 20.30 på NordicBet Poker. Her et Top 5 fra hver kvalifikationsturnering repræsenteret, og nogle har altså større stacks end andre, hvis man har kvalificeret sig flere gange.

Der vil maksimalt være 40 spillere med i finaleturneringen, hvor alle er en vinder, for der er nemlig garanteret præmier til alle 40 spillere i finalen.

Du kan se præmierne her:

champions_league_billetter