Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Viktor Isildur1 Blom gav 2200 USD til modstander

Selvom man er en af de mest profilerede spillere i verden, og gør det meste af sit spil online, hører det alligevel med til sjældenhederne at man direkte donerer penge til sine modstandere. Det var dog lige præcis hvad der skete da den unge Viktor ’Isildur1’ Blom stødte sammen med den kendte online spiller ’lol@mybr’ som fik spillet et væld af Heads-up Sit N Go turneringer mod den svenske komet.

Sad ude på trods af højt indskud

Det mest spændende var dog at svenskeren valgte at sidde ude i en af de store Heads-up turneringer, og således fik han stille og roligt doneret massive $4.400 til sin modstander da Viktor Blom ikke valgte at spille i en af de store Sit N Go turneringer. Mange har siden klaget over den manglede moral fra ’lol@mybr’, men hovedpersonen selv mener ikke at det er hans ansvar at sørge for at hans modstandere reagerer på de borde han spiller mod dem på.

Viktor Blom har på det seneste været at finde i mange store Heads-up Sit N Go turneringer, og tidligere på ugen fik den unge svensker spillet ikke mindre end 40 af slagsen mod en ukendt spiller. Taksten hed $11.000 i indskud pr styk, og det endte med at give Isildur1 et lille tab.

Beklager sig ikke

Til trods for de tabte penge grundet manglede deltagelse, har Viktor Blom ikke klaget eller udtalt sig om hændelsen, men mon ikke svenskeren snart skal til at komme i omdrejninger hvis han en gang for alle vil vise alle spekulanter, at han er blandt verdens bedste No Limit Texas Hold’Em spillere.

Den samlede duel endte med et plus til den ukendte spiller, og således er der stadigvæk røde tal i det samlede regnskab for Isildur1 hos hans nye arbejdsgiver, PokerStars.

Det skal blive spændende at se om Viktor Blom vil fortsætte stimen og spille de meget dyre Sit N Go turneringer. Følg Isildur1 hos PokerStars