Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Poker bonus frispilning

Nye poker spillere tror nogle gange at en Poker bonus udbetales med det samme og kan spilles for. Sådan hænger det desværre ikke sammen idet at pokerrummene ville blive udsat for et bombardement af spillere som ville lave konto og egentligt ikke spille. Derfor skal en poker bonus som oftest frispilles førend den udbetales.

Sværere i de gamle dage

I begyndelsen af online pokerens historie var det hele bonussen som skulle frispilles før udbetaling fandt sted. Dette var ikke særligt godt for hobby spillere idet det nærmest var umuligt at spille så meget som der skulle til. Heldigvis er udviklingen blevet således at langt de fleste poker bonusser i dag udbetales i mindre rater og dermed kan alle faktisk være med.

Der er dog et rum som giver en instant bonus når man laver et indskud og samtidigt er det faktisk et pokerrum med masser af dårlige spillere. Littlewoods Poker er ikke specielt kendt i Danmark men i England er det et anerkendt brand. Pokerdelen bruger 888 pokers innovative software og det giver helt sikkert mening at lave en konto hos Littlewoods. Lav man eksempelvis et indskud på 400 kroner så får man udbetalt 100 kroner at spille for med det samme og dermed faktisk få boosted sin bankroll.

Adgang til masser af gratis turneringer

Ydermere får man adgang til et hav af gratis turneringer og det er ganske enkelt et af de bedre tilbud som findes i online spille indsutrien.

Lav en Littlewoods Poker konto