Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Ladbrokes Poker Team Championship II

Ladbrokes Poker er igen klar med en kampagne som kan sende dig og et par venner med til Las Vegas.

Det er nemlig blevet tid til en ny omgang af Team Championship, og det betyder at dig og tre venner kan vinde en pakke til WSOP 2012 der har en samlet værdi af €42.000.

Det hele foregår over en lang række MTT turneringer fra den 16. april og fremefter, og alle der når at tilmelde sig kan være med.

For at være en del af kampagnen, skal man skrive sit eget og tre venners aliasser til adressen team@ladbrokepoker.com.

Fire mand på hvert hold

Hvert hold der ønsker at deltage i Team Championship II hos Ladbrokes Poker, skal bestå af fire spillere.

Disse skal alle have en konto hos Ladbrokes Poker, og jo bedre man klarer sig i de udvalgte turneringer, jo bedre er chancerne for at man kommer med til Las Vegas.

Der vil i alt blive spillet 12 MTT turneringer over perioden på 6 uger, så det er ikke fordi at man skal spille unødvendigt meget for at kunne nå en sejr.

Dette tilbud er et af de bedste i nyere tid hos Ladbrokes Poker, så det kan kun anbefales at man vælger at tage del i det.

Præmier

Som det tidligere blev fortalt, er der 4 Las Vegas pakker til det vindende hold, og også 2,3 og 4. pladsen vil få en pæn præmie.

Disse består af en lidt mindre Las Vegas pakke til dem på 2. pladsen, og endeligt vil de to hold på 3-4. pladsen få kontante beløb til at spille hos Ladbrokes Poker.

Kunne du tænke dig at dyste imod andre teams med tre af dine bedste venner, så opret dig hos Ladbrokes Poker med koden RIDERS og tag del i denne promotion.

Besøg Ladbrokes Poker