Endnu et WSOP bracelet sat til salg

Det er kun kort tid siden at den danske verdensmester Peter Eastgate valgte at sætte sit WSOP Main Event armbånd til salg i den gode sags tjeneste da han ville donere armbåndet til velgørenhed. Den store auktion tog alle overskrifter og blandt andet Tony G var meget opsat på at erhverve sig armbåndet som han noget komisk ville give til sin hund. Hele den store auktion blev en sand succes da armbåndet til sidst blev solgt for enorme $147.500 da den nye ejer af armbåndet var fundet hos den populære side eBay hvor Peter Eastgate afholdte aktionen.

Ligner pengemangel

Nu virker det til at flere af de tidligere WSOP vindere godt kunne bruge lidt ekstra kontanter, for nu er det muligt at købe endnu et WSOP armbånd da Brad Daugherty har sat sit armbånd fra WSOP Main Event fra 1991 til salg hos eBay der også tog sig af auktionen da Peter Eastgate satte sit eget til salg. Det virker dog ikke ligefrem til at det noget gamle WSOP armbånd fra 1991 der næsten er 20 år gammelt kommer til at høste specielt mange penge ind til Brad Daugherty.

Koster mindst $2000

Armbåndet er blevet sat til salg for en minimums pris af $2.000, men selv den pris er der ingen der har budt ind på endnu. Det kan virke underligt at så mange WSOP Main Event vindere vælger at sætte deres armbånd til salg, men mon ikke den primære grund er at de gerne vil sikre sig en stor portion penge så de igen kan spille med i WSOP Main Event og forhåbentlig få sig en mærkbar kapital indsprøjtning.

Det virker heller ikke til at armbåndet har vakt speciel stor interesse blandt øvrige pokerspillere. Ingen har kommenteret eller vist interesse for det noget gamle armbånd, så mon ikke Brad Daugherty skal se sig om efter andre muligheder for at tjene et par nemme skillinger.